Годишните музикални награди на БГ Радио 2023 по CITY TV

Годишните музикални награди на БГ Радио 2023 по CITY TV
2 Юни 2023

Вълнуващо събитие, което ще ви откъсне от реалността и ще ви потопи в света на музиката, се задава на хоризонта! Годишните музикални награди на БГ Радио 2023 обещават незабравимо преживяване за всички.

Невероятната сценична и телевизионна продукция, както и всички участвали в церемонията направиха незабравимия празник на българската музика най-гледаното предаване в неделната вечер по NOVA, медиен партньор на Годишните музикални награди на БГ Радио 2023. Доказателство е уникално високият зрителски интерес и впечатляващ дял от аудиторията в неделната вечер от 29.08%, повече от другите две национални телевизии взети заедно!

Можете да преживеете цялата церемония отново на 3 юни, събота, точно в 20:00 ч., и в неделя, 4 юни в 12:00 ч., по CITY TV. Това е шансът ви да се потопите в магията на българската музика и да откриете своите любими артисти.

Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 са истински музикален празник, изпълнен със сценични шоу на световно ниво, емоции и невероятни награди.

Лили Иванова, истинска легенда в света на музиката, е удостоена с наградата "Най-големият български поп изпълнител за всички времена". Тя ще завладее вашите сърца с изключителното си изпълнение и магическо присъствие на сцената.

Талантът и неподправената емоция на Молец ще запленят вашите сетива от телевизионния екран. Дуетът е най-големият фаворит сред гласувалите слушатели на БГ Радио, и са отличени в четири категории - "БГ Текст", "БГ Дебют", "БГ Видеоклип" и "БГ Дует/Трио/Вокална група" за своята песен "7 ДНИ".

Миро и ALMA, създателите на една от най-обичаните песни през изминалата година, "Повече", ще споделят сцената и наградата "БГ Песен" и "БГ Комбинация" за своето харизматично сътрудничество.

Любо Киров, със своя албум "Целуни ме" и изразителните си текстове, справедливо си спечели наградата "БГ Албум" и титлата "БГ Изпълнител". Неговото вълнуващо представяне на сцената ще ви завладее напълно.

Михаела Маринова, със своя талант и изключителен глас, се изкачва на върха и справедливо е избрана за "БГ Изпълнителка". Тя ще ви разчувства и пренесе в света на емоциите с изключителното си изпълнение.

Керана и Космонавтите, победители в категорията "БГ Група", ще ви потопят в безгрижния свят на младостта и свободата със своята уникална енергия и стил.

Песните на Александър Петров ще ви заредят с позитивна енергия и вдъхновение. Авторът на стотици обичани български песни получи статуетката за изключителен принос и вдъхновение - БГ Вдъхновение на името на Ана Мария Тонкова.

Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 представят три музикални премиери. Любо Киров ще ви отведе в света на "Восъчен герой" със своя нов звук. Миро и Мария Илиева съчетават талантите си и представят "Ако утре няма днес", а Михаела Филева представя за първи път своята песен "По навик".

Не пропускайте това епично музикално събитие по CITY TV тази събота, 3 юни, 20:00 часа и повторение в неделя, 4 юни, 12:00 часа. Очаква ви незабравимо изживяване, изпълнено с енергия и музикално вълнение.

Повече подробности за интересните моменти от церемонията на Годишните Музикални Награди 2023 слушайте БГ Радио на ефирните честоти за цялата страна или чрез мобилното приложение radioplay. Следете и официалния сайт – www.bgradio.bg, city.bg, както и официалните профили на медията във Facebook и Instagram

Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 са част от Културния календар на Община Пловдив и се реализират с подкрепата на Община Пловдив, Национален фонд „Култура“, Vivacom, Easy Credit, Nescafe Dolce Gusto и Аптеки 36,6. Медийни партньори са NOVA и радио и телевизия CITY.

Прочетете още