Гласуваме за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 - избираме номинираните!

Гласуваме за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 - избираме номинираните!
3 Март 2023

На националния празник 3 март и рожден ден на БГ Радио стартира гласуването за най-дългоочакваното музикално събитие на родната музикална сцена - Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023

На официалния уебсайт на медията – www.bgradio.bg започна първият етап от надпреварата – етапът, в който слушателите избират по пет заглавия на песни или изпълнители във всяка от десетте категории:
БГ Дебют
БГ Песен 
БГ Текст 
БГ Изпълнител 
БГ Изпълнителка 
БГ Група
БГ Дует/Трио/Вокална група
БГ Албум 
БГ Видеоклип
БГ Комбинация

Най-новата категория е БГ Комбинация - тя се раздава от 2021 г. В нея се състезаватт всички съвместни музикални проекти на артисти, които не се самоопределят като дует, трио или група към момента и са представени през изминалата 2022 г. В тази категория слушателите гласуват за съответната „комбинация“, а не за конкретна песен.

БГ Радио – медията, която вече 22 години традиционно подкрепя и популяризира родната поп и рок музика, е представила над 320 заглавия само в 2022 г. 

Сега е моментът да подкрепите своите фаворити и да изберете по пет номинирани във всяка от десетте категории. Както винаги до сега, номинираните и победителите в 10-те категории на Годишните Музикални Награди на БГ Радио се избира изцяло и единствено чрез слушателки вот!

Прочетете още