Дичо пусна нова песен, подготвя албум и юбилеен концерт

Дичо пусна нова песен, подготвя албум и юбилеен концерт
17 Май 2023

„И след съня“ е новата песен на изпълнителя с уникален глас

„И след съня“ е първата песен на Дичо за 2023 г. и последната избрана, за да влезе в лимитираната хит селекция към предстоящия му албум. Песента е всичко, което очакваме от певеца с кадифен глас: изпълнена с мелодия, със силен текст, завладяващо видео и виртуозно изпълнение.

„Всъщност това не е песен, която направих на един дъх. Напротив.-споделя Дичо- „И след съня“  изиска много време и внимание, защото целият ѝ vibe е посветен на нещо изключително важно. Пее се за онази чувствена необходимост да доказваш на любимата жена-всеки един момент, всяка една минута- че я обичаш, че е точната, че единствената…че е повече от морето, вълните, небето...“

Дичо създава музиката, а за въздействащия текст и аранжимента го подкрепят Жана Живкова и Иван Йорданов-Чери.

Посланието на „И след съня“ впечатлява една от най-красивите танцувални двойки в България- държавните шампиони по латино-американски танци Васил Павлов и Таня Балтова и те се включват като главни герои във видеото. Под режисурата на Радостин Събев-Шошо, в изящен ритъм танцьорите разказват историята на една бурна любов. 

Дичо събира едни от любимите си песни, за да ги подреди в лимитирана селекция към нов албум. На 30-ти ноември, точно в навечерието на рождения си ден, феновете може да очакват промоцията на албума, както и грандиозен юбилеен концерт на Дичо.

Прочетете още