Да празнуваме 24 май с БГ Радио в книжарница СИЕЛА Витоша

Да празнуваме 24 май с БГ Радио в книжарница СИЕЛА Витоша
19 Май 2023

Какво по-хубаво то това да празнуваш деня българската просвета и славянската писменост с хубава книга и любима българска музика. Тази възможност Ви предоставят книжарници СИЕЛА и предаването Любими песни за любими хора на БГ Радио.

Заповядайте на 24 май от 14:00 до 17:00 ч. в книжарница СИЕЛА на бул. Витоша 60, където ще Ви очаква водещият Наско, който е поканил любими свои гости, сред които Александър Петров и Дичо и заедно със СИЕЛА са Ви подготвили много книжни и музикални изненади. 

СИЕЛА Витоша се намира на ключово място в началото на знаковия бул. Витоша и се радва на многобройни почитатели от столицата, страната и чужбина. Разположена в голям триетажен магазин книжарницата предлага на малки и големи всичко от което се нуждаят. Приземният етаж е истинско детско царство в което можете да откриете любими детски книжки, всичко за ученика, игри и играчки. Следващият етаж е мястото на художествената литература, подаръците и сувенирите. Любителите на четенето прекарват много часове в морето от нови книги, бестселъри и книги на български автори. Последният 2-ри етаж е приютил специализираната литература – правна, справочници, пътеводители и други. Там е разположена изключително богатата колекция от книги на чужди езици – английски, немски, френски, руски и др. На това ниво Меломаните могат да намерят CD или грамофонна плоча на любимите си изпълнители, както и да закупят грамофон, плеър или слушалки за да се наслаждават на качествен звук.

СИЕЛА Витоша както и всички книжарници Сиела са известни с доброто си зареждане, компетентно обслужване и уютна атмосфера. Oрганизират се множество културни събития, които се чакат с интерес. Тук винаги има атрактивни акции и промоции. Всичко това  ги прави разпознаваеми книжарници, които носят радост и положителни емоции.

Прочетете още