Броени дни до старта на националното турне на Мария Илиева

Броени дни до старта на националното турне на Мария Илиева
29 Септември 2023

С голям бенд, тонове техника и много вдъхновение Мария Илиева е готова да стартира едно от най-вълнуващите приключения в кариерата ѝ. Певицата ще обиколи 13 български града преди грандиозния финал в София на 06.12.

Началото е посветено на Северозапада – Видин на 02.10., Монтана на 03.10. и Враца на 04.10. Драматичните театри на трите града са почти напълно разпродадени и ограничено количество билети все още могат да се закупят от Epaygo.bg, grabo.bg, всички каси на EasyPay в страната и на касите на театрите. Децата до 12-годишна възраст без отделно място ще могат да влизат без билет в залите.

Музикантите с Мария са някои от емблематичните имена на българската музикална сцена - Георги Янев – китара, Васил Вутев – барабани, Мартин Денев – клавишни, Мартин Ташев – тромпет, Владислав Мичев – тромбон и синтезатор, Емилио Мархолев – бас, трио Тринити – вокали. Репетициите текат с пълна сила, както певицата сама издаде в профилите си в социалните мрежи.

За пръв път феновете на Мария ще могат да се насладят на избрани моменти зад кулисите на турнето – от пътуването, репетициите, дори гримьорните. Специални видеа ще бъдат публикувани в официалните профили на Мария Илиева във Facebook и Instagram.

Прочетете още