БГ Радио открива в ефира си зона за спорта в България със "Спорт в БГ"

БГ Радио открива в ефира си зона за спорта в България със
12 Септември 2023

"Спорт в БГ" стартира на 16 септември с водещ Анатолий Георгиев, дългогодишен журналист в БГ Радио и се осъществява с подкрепата на фондация "Спорт в България". "Спорт в БГ" осигурява съботната доза адреналин и страст, които винаги са част от света на спорта. Излъчва се всяка събота от 10:00 сутринта и ви предоставя възможността да бъдете в крак с най-важното, което се случва в света на българския спорт.

В рамките на един час "Спорт в БГ" предоставя актуална информация за най-важните постижения и събития в българския спорт през изминалата седмица. В студиото на БГ Радио Анатолий прави обзор на ключови мачове и състезания и заедно със своите гости дискутира знакови теми и проблеми, засягащи спорта в България. Всеки епизод на предаването ви предоставя възможността да чуете интервюта и разговори с известни и обичани български спортисти, треньори и спортни деятели. Те споделят своите истории за успехи, предизвикателства и амбиции, което прави предаването още по-интересно и вдъхновяващо.

"Спорт в БГ" се излъчва с подкрепата на фондация "Спорт в България" - организация в обществена полза, чиято цел е да подпомага спортни клубове, индивидуални спортисти, както и аматьорския спорт.  Фондацията подкрепя стремежа към развитие, като всеки неин проект се основава на дългосрочна визия, насърчаваща и споделяща целите на ангажираните със спорта, които искат да окажат трайно влияние върху обществото.

Фондацията помага за развитието както на професионалния спорт, така и за реализирането на проекти, подкрепящи аматьорския спорт, чрез които се възпитават здравословни навици сред подрастващите и желаещите да упражняват физическа активност.

В първия епизод на "Спорт в БГ" Анатолий ще разговаря с шамхатната ни гордост Нюргюл Салимова!

Всички епизоди на предаването "Спорт в БГ" може да намерите в секцията "Подкасти"

Прочетете още