БГ Радио и Б.Т.Р. представиха: "Песен за Ани"

БГ Радио и Б.Т.Р. представиха:
1 Септември 2022

БГ Радио и Б.Т.Р. изразиха своето уважение, признателност и обич към дългогодишния музикален директор и един от създателите на медията, по която звучи само българска музика – Ана-Мария Тонкова, в един специален и много емоционален концерт, в деня, в който се навършиха 9 години от раздялата с нея.    

Концерта в клуб „Маймунарника“ откриха водещите на БГ Радио - Атанас Стоянов, Богдана Трифонова и Симеон Колев с няколко думи откровено за Ана-Мария от името на целия екип на БГ Радио. Б.Т.Р. не скриха вълнението. "Ана-Мария обичаше веселите и усмихнати неща и затова този концерт ще бъде весел"- каза Наско от сцената в началото на вечерта.

Трио VIVA дадоха старт на концерта. Те представиха новата си песен "Сама", предпремиерно, а изпълнението беше посветено на Ана-Мария. Б.Т.Р. представиха едни от най-големите си хитове  "Защо", "Спасение", "Елмаз от стъкло", "Няма връщане назад",  "Невидими стени", "Моята сила" и едни от най-новите си песни "Пъзел", "Някога", "Вяра", "Ново утро" и "Не за мен". 

Публиката, в препълнения клуб, танцува и припява с Б.Т.Р.  всяка една от песните, които изпълниха.

Гост изненада за присъстващите беше Кирил Маричков. Заедно с бандата изпяха големия хит на Щурците - "Среща".  Участие в концерта взеха и приятелите на Б.Т.Р. - Александър Филчев- Санеца, Ясен Велчев и Добромир  Поликов.  

Емоционалният концерт събра екипът на БГ Радио, близки, колеги и приятели на Ана-Мария. Сред тях бяха Момчил Колев и Митко Кърнев, както и още много приятели на медията.   

Осмият концерт Песен за Ани ще се излъчи на живо от студиото на БГ Радио на честотите на радиото в страната и през мобилните приложения radioplay за iOS, Android и Windows на 17-ти септември и с повторение на 18- ти септември.

Снимки и видеа може да намерите на www.bgradio.bg, както и в официалния YouTube канал на БГ Радио.

Прочетете още