Анимационерите отново на сцена след тригодишна пауза

Анимационерите отново на сцена след тригодишна пауза
14 Май 2019

АНИМАЦИОНЕРИТЕ се завръщат на сцена с концерт в столичнен клуб на 15 май, тази сряда. Специални гости на събитие са Les Animaux Sauvages. Вратите на клуба отварят в 21:00 ч., а концертната част стартира в 22:00 ч. Селекцията на музика преди и след живите изпълнения е поверена на Мартин Михайлов.

АНИМАЦИОНЕРИТЕ са от основателите на „Жълта музика“ и през годините се утвърждават като една от най-отличителните формации у нас. Нетрадиционните и култови текстове са тяхна емблема. В състава на бандата влизат титулярните Георги Згуров-Гурко (вокали), Николай Бекриев-Заека (китара), Цветан Методиев (синтезатори), както и Росен Ватев (барабани) и Петко Славов (бас).
Последната поява на групата е през 2016-та година, когато представят едноименния си албум „Animacionerite”, което прави редките им срещи с феновете изключително ценни.
Les Animaux Sauvages е проект на Насо Русков и Иво Стоядинов-Чарли от Babyface Clan и Сибила Серафим. Съвсем скоро те пуснаха и ново парче „Neon Makes Me Happy”. Насо Русков ще се качи на сцената и като гост-вокалист заедно с Анимационерите в изпълнение на „Костюми в стаята на славата“.

Прочетете още