17 години БГ Радио с концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

17 години БГ Радио с концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени
23 Февруари 2018

17 години БГ Радио, 17 години само българска музика

Радиото празнува с eксклузивен концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени на живо от студиото


На 3 март 2018 БГ Радио стана на 17 години. 17 години, които се равняват на четиристотин месеца и десетки хиляди български песни! Шест хиляди дни и над 5000 премиери на български песни! 150 000 часа само българска музика - 17 години, в които 3 март е и национален празник на българската музика. Защото на 3 март 2001 се ражда БГ Радио - радиото, което и до днес е истинският дом на българската музика.  

По случай рождения ден БГ Радио направи специална ефирна програма за слушателите, с която отбеляза празника.

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени направиха изключителен подарък за БГ Радио, слушателите и феновете на групата. На 3 март от 17 ч. от студиото радиото на живо прозвуча концерт с най-големите хитове на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени!  Слушателите на радиото станаха част от специалната програма "17 години национален празник на българската музика", която започна  в 16 ч. на 3 март, а ексклузивният концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени стартира точно в 17 ч. едновременно и на живо в ефир, на сайта на медията и на фейсбук страницата на БГ Радио. Запис на концерта може да бъде видян в  официалната страница на БГ Радио във фейсбук..

 

В същия ден и час, точно в 17 ч., на www.bgradio.bg стартира и първият етап от Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2018 - номинирането на изпълнителите, техните песни, текстове, албуми и видеоклипове. Слушателите могат да гласуват за всички категории като изберат своите пет фаворити от 2017 година. Гласовете им ще определят номинираните в категориите на наградите.

Мисията на медията вече 17 години е да подкрепя и популяризира българските изпълнители и култура с уникалния си формат и 17 години озвучава ежедневието на слушателите си както със златни български песни, така и с най-актуалните родни хитове.

Прочетете още