ПРОФОН търси истории, в които Музиката създава разликата

ПРОФОН търси истории, в които Музиката създава разликата
12 Септември 2018

Коя  песен свързвате с първото си влюбване? Има ли изпълнител, чиито глас моментално ви връща на мястото, където за последно сте се чувствали у дома? Колко силна е емоционалната ви памет за музиката? Това са част от въпросите, на които ПРОФОН ще търси отговор във Фейсбук кампанията по повод 20 годишнината си! 

През септември и октомври всеки, споделил в коментар житейски спомен, в който Музиката е създала разликата, има шанс да спечели билети за предстоящите концерти на Лили Иванова, Орлин Павлов, Васко Василев и спектакъла „На нея с обич! Емил Димитров“. В чест на годишнината си ПРОФОН отваря и свой профил в Инстаграм, като специално за случая стартовата серия от снимки ще показва популярни изпълнители и продуценти от родната сцена в период от преди две десетилетия, в детството, и сега. Виртуозният цигулар Васко Василев пръв направи подарък за рождения ден на ПРОФОН с два изключителни кадъра от личния си архив.

В края на всяка седмица на томболен принцип ще бъде изтеглено името на участника, който ще получи два билета за концерт, като първите четири продукции, подкрепили кампанията са Орлин Павлов “Още малко...” - 1 октомври, „На нея с обич! Емил Димитров“ - 5 октомври, Kонцерт на Лили Иванова - 25 октомври и Концерт на Васко Василев - 11 октомври.

Следете Фейсбук кампанията „Музиката създава разликатаТУК.

Прочетете още