Лили Иванова на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2024

Лили Иванова на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2024
24 Април 2024

Лили Иванова отново ще бъде част от най-престижното музикално събитие у нас - Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024! 

Церемонията по връчване на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024 ще се състои на 26 май, 19:00ч. в зала Колодрум, Пловдив. Билети може да намерите в мрежата на kupibileti.bgбилетната каса пред Община Пловдив и в мебелен магазин Явор, намиращ се в близост до зала Колодрум.

Международния екип на Марвин Дайтман – арт директор и продуцент на песенния конкурс Евровизия, отново ще се включи в работа по Годишните Музикални Награди на БГ Радио, което обещава една още запомняща се вечер!

Вторият етап на гласуването продължава до 25 май. Слушателите могат да дадат гласа си за своя фаворит във всяка категория на www.bgradio.bg. Победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на БГ Радио.

За повече подробности за Годишните Музикални Награди 2024 слушайте БГ Радио на ефирните честоти за цялата страна или чрез мобилното приложение radioplay. Следете и официалния сайт – www.bgradio.bg, както и официалните профили на медията във Facebook и Instagram.  

Събитието е част от Културния календар на Община Пловдив.

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024 се реализират с подкрепата на Община Пловдив, Vivacom, Easy Credit и Nescafe Dolce Gusto. Медийни партньори са CITY Radio&TV и NOVA.

Прочетете още