Премиера на „Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа“ от водещия на „Стартер“ Симеон Колев

Премиера на „Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа“ от водещия на „Стартер“ Симеон Колев
28 Юни 2018

Заповядайте на премиерата на „Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа“ в Jasmine Gastro Bar от 19,00 ч. на 2 юли, когато ще си поговорим със Симеон Колев и Мадлен Алгафари за мъжете и жените, за връзките и изобщо за нещата от живота, а за вашето добро настроение ще се погрижат няколко много специални дами, които също имат какво да кажат по въпроса…

Внимание! „Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа“ е универсален лекарствен продукт. Използва се за лечение на всякакви неразположения, присъщи на представители на женския пол – главоболие, недостиг на любов и внимание, алергия към мръсни чорапи и футбол, целулит, зависимост от чуждо мнение, селфита, лайкове и други. Прилага се за подсилване на имунитета срещу деца, лъжи и изневери, за борба с излишните килограми, за заздравяване на брака и против уроки.

Наръчникът съдържа специална селекция от статии на Симеон Колев, журналист и водещ на сутрешния блок „Стартер“ по БГ Радио, публикувани в сайта Edna.bg. Може да съдържа следи от коментари на Мадлен Алгафари.

„Този текст не е оправдание за сълзливи и трудни моменти, написан от разгърден и нежен бард, а технологична инструкция, наръчник за експлоатация на мъжа. Чувствам се длъжен да го направя, защото жените често забравят как да ползват това до тях…“

Възможна е появата на нежелани реакции като стомашни болки от смях, пристрастяване, безсъние, загаряне на манджи и забравяне на деца в детски градини. Прекратете употребата на продукта, ако сте алергични към истината или полагането на усилия. Приемайте неограничено при остра нужда от добро настроение. Съхранявайте на място, недостъпно за мъже.

Прочетете още