Петя Данкова представя първото си видео Sweet or bitter

Петя Данкова представя първото си видео
Sweet or bitter
6 Февруари 2017

Малко след представянето на първия си албум "Sweet or Bitter", Петя Данкова пуска клип и на пилотното парче от него. Петя е от смелите артисти, от онези, които се хвърлят с главата напред, тя не се страхува да игнорира жанровите правила, да провокират с пиперливи, двусмислени текстове, не желае да бъде премерена и не търси всеобщо одобрение, а само своя начин да стигне до хората, които биха оценили нейната музика. "Sweet or Bitter" е диво и безцеремонно парче, което забърква типичния за Петя нео-соул с фънка и рока, а балансът между тях е последното, което се търси - търси се характер. Тя е цялата емоция и хаос, приема са като човека и артиста, който е и е готова да даде 100% от себе си. "Цялостното усещане на Sweet or Bitter както като музика, така и като текст, е смело, сурово, но и крайно хедонистично. Точно такъв се получи и клипът", разказва с вълнение Петя.

Видеото към Sweet or Bitter е по идея и под режисура на Мария Даскалова и Васил Германов, и е заснето от Константин Антонов.

Съвсем скоро, на 9 февруари, Петя и нейната банда от едни от най-талантливите български музиканти ще изнесат концерт в клуб Live & Loud.

Прочетете още