Мебелни магазни Mobbo сменят името си на Momax

Мебелни магазни Mobbo сменят името си на 
Momax
5 Декември 2016

Мебелни магазини Mobbo официално стартираха промяна на името на търговската верига, която вече ще се казва Mömax. Този процес е финалната фаза на стартиралото преди 16 месеца ребрандиране, с което завършва промяната на цялостната концепцията за предлагане на мебели и аксесоари от веригата. Разширеното портфолио (шоурумите предлагат не само мебели, но и цялостни интериорни решения, аксесоари, текстил и други) и увеличената гама услуги с добавена стойност подобряват значително пазарните позиции на компанията и водят до необходимостта от промяна на цялостния имидж на веригата.

Промяната на цялостната концепция и разширяването на порфолиото стартира през 2015 г, след като мебелни магазини Mobbo, както и  мебелни магазини Aiko, стават част от голямото австрийско семейство на втората по големина в света мебелна група XXXLutz. Новата концепцията на Mobbo пренася на българския пазар модерното и младежко излъчване на австрийския си аналог - Mömax.

В България Mömax ще присъства с трите си филиала в градовете София, Бургас и Стара Загора. В началото на 2017г предстои откриването на още един търговски обект в София , с който магазините на Mömax в страната ще станат четири.

 

Прочетете още