Мастило с финал на турнето си на Студентския празник.

Мастило с финал на турнето си на Студентския празник.
13 Ноември 2015

Финалният концерт от турнето „виж ме пак“ На студентският празник в софия!

 

Вече цял месец Мастило предизвикват истински фурор с концертите от турнето „Виж ме пак“ из цяла България. Залите са препълнени, а усмивките и лицата на хората грейват още с появяването на Вики на сцената.

Гостите не пускат Вики и музикантите от Мастило да слязат от сцената и ги призовават за бис с бурни аплодисменти.

Мастило грабват публиката от самото начало с впечатляваща мултимедия и изключително звучене и не пускат вниманието на публиката и за секунда.

Финалният концерт от турнето на Мaстило “Виж ме пак” ще е в София на 8  декември в JOY Station! Датата не е случайна.  За Мастило 8-му декември и специален празник и всички настоящи и бивши студенти ще имат възможност да го отпразнуват със страхотното шоу на Мастило.

В JOY Station, Вики и Десо от Мастило ще бъдат в компанията на трио ЛА ТИ ДА, Краси Тодоров  - пиано, Васил Вутев – барабани, Марк Фаулър – оперен солист! На концерта Мастило ще изпълнят всички любими на групата хитове , направени в специален аранжимент за live изпълнение.  За туренто “Виж ме пак”, Мастило разработиха впечатляваща мултимедия, направена от най-добрите специалисти в областта на 3D мапинга.

Билети за концерта на Мастило на 8-ми декември в JOY Station можете да купите онлайн и на каси на Eventim и каси на бензиностанции OMV, щащго и в мрежата на Ticketpro и на място в Joy Station в деня на концерта

 

 

Прочетете още