Лора Коцева

Аз съм Лора и можете да ме слушате всеки делничен ден от 11ч. до 13 часа в предаването „ С Лора без калории”, а в събота от 6 вечерта и неделя от 11ч – в класацията на БГ Радио „Нашите 10”

Спокойно няма да умрете от глад, ако слушате „ Без калории ” – ще си говорим за здравословен начин на живот, но без да прекаляваме, защото малките удоволствия от живота определено не са ни чужди.

В предаването ще чуете интересни интервюта с любопитни личности, които има какво да разкават и от които има какво да научим. А като чуете някой да говори на развален български с чаровен гръцки акцент – това е Ипократис, който всеки ден в 12:45 ни разказва по една „ Приказка за храненето”,в която ни учи да се храним здравословно.

Всичко това, разбира се, е гарнирано със специална селекция златна и нова българска музика.

Иначе извън радиото аз пак обичам да слушам музика ( не само българска ) и да ходя на театър. Като малка  се занимавах с театър – цели 10 години играх в младежката тетралната студия към театър „ Сълза и смях „ на Венцислав Кисьов, може би затова тази любов си остана. После заврших Немска филология, но внезапно попаднах в БГ Радио и не си тръгнах до ден днешен. После записах и журналистика и ако не ми мине котка път, съвсем скоро ще стана и магистър. Иначе обичам и хубавите филми, както и хубавите книги -  толкова съм нетърпелива относно четенето, че когато ме грабне някоя интересна книга, не мирясвам, докато не я прочета цялата и понякога не спя по цели нощи.

Обичам също да пътувам  и  да пиша във Фейсбук.

Ако искате да си пишете с мен, заповядайте във Фейсбук страницата ми. И тя се казва като предаването „ С Лора без калории” – там качвам най-интересните неща, свързани с предаването и гостите, с които ще разговарям.