Лора Коцева

Аз съм Лора и можете да ме слушате всеки делничен ден от 15:00 до 17:00 часа по БГ Радио в предаването „С Лора без калории“, а в събота от 18:00 часа и неделя от 11:00 – в класацията за най-излъчваните песни по БГ Радио „Нашите 10“.

Спокойно, няма да умрете от глад, ако слушате „С Лора без калории“ - предаването е за здравословен начин на живот, както и за всичко, което вълнува съвременната жена, мъжете – също. Ще става дума, за здравословно хранене, спорт, книги, театър, кино, музика, теми, които вълнуват децата, както и актуални тенденции в начина ни на живот.

Очаквайте също интересни гости – музиканти, артисти, писатели, хора на изкуството, експерти – в зависимост от дневната темата на предаването.

Извън радиото – аз съм журналист и филолог по образование и аз като всяка съвременна жена и майка се вълнувам от много неща – политика, музика, кино, литераура, но най-голямата ми слабост е театъра. Може би, защото прекарах 10 от най-прекрасните си години в младежката театрална студия към театър „Сълза и смях“ в София с ръководител Венцеслав Кисьoв. Оттам ми останаха безценни приятелства и любовта към това красиво изкуство, която е за цял живот.

Ако искате да се свържете с мен, пишете ми във фейсбук, страницата на предаването се казва „С Лора без калории“.