Приключва кампанията Стани Коледна звезда в ефира на БГ Радио!

В 12 ч. на 21 декември изтече срокът за регистрация в кампанията "Стани коледна звезда в ефира на БГ Радио". Днес след 17 ч. ще бъде изтеглена и томболата, която ще определи името на един от участниците, изпратили своя видеопоздрав, който ще спечели два двупосочни самолетни билета до дестинация по избор. Очаквайте информация за името на победителя тук, в сайта на БГ Радио, както и в ефира.

 

Тази Коледа БГ Радио и Coca-Cola ти дават възможност да направиш нещо специално за някой, който топли сърцето ти!  Предизвикваме те да споделиш коледния дух с малък жест на добрина към твой близък, приятел или просто познат!  Запиши видеопоздрав със смартфон или таблет, компютър или камера  и ни го изпрати  до 21 декември в 12 ч. Кажи ни къде се намираш, за кого е този поздрав и защо го поздравяваш и слушай БГ Радио в светлите Коледни и новогодишни празнични дни, когато твоят поздрав ще прозвучи в ефира на БГ Радио. Видеопоздравът ти ще украси стената на официалната страница на БГ радио във  Facebook между Коледа и Нова Година.

Най-лесно можеш да участваш, като се регистрираш и  качиш своя видеопоздрав директно от твоя смартфон или таблет.

На 21 декември в Любими песни за любими хора ще бъде изтеглена и томболата, която ще определи името на този, който ще спечели и голямата награда - два двупосочни самолетни билета до дестинация по избор от всички места, до които лети авиокомпания Turkish Airlines. Информация за всички точки по света, до които лети авиокомпанията можеш да намериш тук.

Големият победител е Симона Павлова от Велико Търново, честито на нея и семейството й. Весели празници!

Сподели магията на Коледа  и отпразнувай добрите дела с БГ Радио и Coca-Cola .

Играта не е активна!