Спечели специално подбраните сурово-сушени деликатеси от Тандем!

Всеки делничен ден БГ Радио и Тандем ви дават възможност да спечелите апетитна награда -  специално подбрани за вас и вашето семейство  сурово-сушени продукти Тандем - луканка "Майстор в Занаята", суджук Канатица , сурово-сушен деликатес "От Стопанката"  с цели парчета месо, Дряновска сушеница, и дивечова луканка Чакало  в комплект с дъска за рязане.

Включи се в играта до 27 октомври като се регистрираш и отговориш правилно на седмичния въпрос. Всяка вечер в Любими песни за любими хора ще теглим с томбола името на един от всички дали правилен отговор, който ще получи апетитни сурово-сушени продукти Тандем.

Дивечовото месо е богато на белтъчини и бедно на мазнини. Това го прави особено ценна храна. Месните продукти от дивечово месо имат приятен и специфичен вкус, който предлага серията дивечови продукти „Чакало“.

Луканката и суджук „Канатица“ са произведени по стара българска рецепта от ароматно зряло месо. Натурални продукти, сушени в Централен Балкан и овкусени с традиционни подправки.

Снимка:

Тандем е любима българска марка колбаси и деликатеси. От създаването си през 1993 г. компанията развива богато продуктово портфолио, като се стреми да отговори на вкусовите предпочитания на клиентите си с постоянно и отлично качество. Повече информация за продуктите на Тандем може на намерите тук.

 

Ето ги и имената на регистрираните участници, спечелили сурово-сушени деликатеси от Тандем до момента:

Христина Гавазова от Габрово
Пламен Божинов от Свищов
Росица Ефтимова от Бургас
Стефан Кръстев от Русе
Дора Желева от София
Пейчо Димитров от Добрич
Габриела Стойчева от Плевен
Милко Цочев от Троян
Емил Цонев от Перник
Кичка Лазарова от Варна

Играта не е активна!