Спечели ново шоколадово преживяване!

Всеки делничен ден до 8 юни след 14 ч. С Лора без калории и KitKat  ви дават възможност да спечелите комплект KitKat продукти!

В официалната фейсбук страница на С Лора без калории слушателите ще могат да се включат в играта като отговорят на дневния въпрос. С томбола ще се изтели името на един от всички отговорили правилно на въпроса, който ще получи комплект KitKat продукти!

Ruby шоколадът е четвъртия вид шоколад – след млечен, тъмен и бял – който е направен от какаови зърна Ruby. Той привлече огромен интерес сред ценителите на шоколад  в целия свят след обявяването му през септември 2017 г.

Шоколадът Ruby предлага ново шоколадово преживяване благодарение на своя уникален вкус на червени горски плодове и характерен розов цвят, които са постигнати без добавени изкуствени оцветители и аромати. Ruby шоколадът е направен от специална селекция какаови зърна, които се отглеждат в държави известни с големи какаови плантации (като Кот д‘Ивоар, Еквадор и Бразилия.) Тайната за създаването на шоколад Ruby се крие в самото какаово зърно и зад иновативния процес на неговата преработка, при който се отключва естественият розов цвят и уникалният вкус. Този процес на производство на шоколад Ruby е открит от компанията Barry Collebaut [Барѝ Калебò] – световен лидер в производството на висококачествени шоколадови и какаови изделия.

KitKat е една от водещите марки шоколадови и захарни изделия на Nestlé и представлява уникална комбинация от наследство и иновативност. За първи път е произведен през 1935 г. и оттогава се радва на фенове по целия свят.