Спечели крема за околоочен контур Remescar Eye Bag и посрещни празниците в пълния си блясък!

Спечелете фантастична награда за вашите още по-красиви празници - крема за околоочен контур Remescar Eye Bag ! Този уникален продукт само за две минути придава удивително освежен вид на всеки, който е празнувал до късно през нощта! Тази седмица „Стартер“  ви дава възможност да спечелите Remescar Eye Bag! Всяка сутрин в  официалната страница на Стартер във фейсбук. Симо и Боги ви задават един въпрос, а  в края на всяко предаване, един от слушателите, отговорил на въпросите ще получи наградата - крема за а околоочен контур Remescar Eye Bag.

Remescar Eye Bag e кремообразен козметичен продукт с незабавно действие, който мигновено намалява торбички и тъмни кръгове под очите. Революционната технология EYESYL незабавно действа върху торбичките под очите и тъмните кръгове като използва уникална комбинация от глинени минерали и бипептиден комплекс - това води до силно стягане на кожата, намаляване на задържането на течности в зоната под очите и микро-мускулен стоп. Тези действия спомагат за намаляване на подпухналостта на очите и елиминиране на появата на тъмни кръгове.

Ремескар предлага гама от клинично изпитани продукти, създадени да помогнат на хората в борбата с проблемите на кожата като торбички под очите и тъмни кръгове, паякообразни вени и белези.