Спечелете термос и две кутии чай от висококачествената селекция Royal Ботаникъл

Част от красотата на Коледните празници е уюта и топлината у дома с най-близките ни хора. Заедно с нашите приятели от Ботаникъл ви даваме възможност да внесете още повече удоволствие в тези моменти с ароматните видове чай, които може да спечелите в съвместната ни игра! Включете се до 23 декември включително и може да спечелите  2 метални кутии с чай от високакачествена селекция ROYAL и термос, за да бъде любимато ви напитка винаги с вас. За да участвате, се регистрирайте и отговорете на въпроса, а името на късметлията ще обявяваме в "Любими песни за любими хора"!

Ботаникъл е една от водещите компании в България за преработка на сушени билки и плодове и производство на чай. Фирмата е семейна с повече от 25-годишна история. Със свежи идеи и висок професионализъм  се следи за качеството на суровините във всеки етап  от приемането им до експедицията на готовия продукт.

БОТАНИКЪЛ е марка, на която може да се доверите и се радва на лоялни клиенти в повече от 15 държави. От началото на 2014 фирма „БОТАНИКЪЛ ЕУ” ЕООД е сертифицирана по IFS food – ver. 6 от SGS – България.

Ето и печелившите:
Корнелия Николова
Мерия Симеонова
Красимира Петрова
Магдалена Въловска