Звездни гости на сцената на Мария Илиева

Звездни гости на сцената на Мария Илиева
18 Октомври 2019

Плеяда от звезди ще се включат във финалния концерт от турнето „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” на 22 октомври в Зала 1 на НДК. Певицата е подготвя изненадващи дуети и спиращи дъха изпълнения.

Графа и Любо – двама от най-близките приятели на Мария Илиева и колоси на съвременната българската музика ще застанат рамо до рамо с певицата за емблематичните им дуети „Крадена любов”, „Чуваш ли ме” и “Alright”. Маестро Живко Петров ще акомпанира на Мария по време на „Сама” – песента, която самият той написва специално за нея.

От Америка за концерта долита Keith Thompson – едно от големите имена на световната клубна и vocal house сцена. Заедно с Мария Илиева ще изпълнят дуета им “Truly”, спечелил приза Дует на годината на Годишните Музикални Награди на БГ Радио и Най-добра поп песен в Югоизточна Европа на наградите за електронна музика SEEME през 2010г.

Сред големите изненади в концерта „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” ще бъде появата на D2. Несъмнено един от най-интимните и докосващи моменти в Зала 1 на 22.10. ще бъде изпълнението на Мария Илиева с женския народен хор „Ваня Монева”. Какво точно са подготвили Мария и майка ѝ Ваня Монева, диригент на хора, остава в тайна до самия концерт.

Музикантите на сцената до Мария са сред най-ярките имена на родната сцена – Георги Янев (музикален директор на турнето и китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Васил Вутев (барабани), Милен Кукошаров (аранжименти, клавишни), Волен Милчев (вокали), Евден Димитров (бас), Владислав Мичев (тромбон) и Пламен Денчев (синтезатор).

Прочетете още