Жена на годината 2018 - гласуването продължава до 22 ноември

Жена на годината 2018 - гласуването продължава до 22 ноември
13 Ноември 2018

Грациозният конкурс Жена на годината 2018 е с 13-о поредно издание, като този път фокусът пада върху града и неговото необятно, вибриращо, променящо се пространство. Както всяка година, и тази, конкурсът стартира на страниците на GRAZIA и завършва с красива церемония по награждаване на победителките, събираща на едно място най-изтъкнатите дами от българското общество, която ще се проведе на 23 ноември в София.

Гласуването за „Жена на годината“ е в разгара си. Всеки, който има желание да подкрепи някоя от своите фаворитки, може да го направи до 22 ноември, включително.

Номинираните дами са разпределени в 10 категории, сред които модели, дизайнери, актриси, музиканти, спорт и общество. Сред дамите, за които читателите на списание GRAZIA могат да гласуват, са имената на популярни български жени със заслуги в обществения и културен живот през изминалата година като Нана Гладуиш, основателката на борещата се с на рака на гърдата фондация „Една от осем“, Мартина Йорданова, съосновател на инициативата „Капачки за бъдеще“, сребърната ни медалистка на Олимпиадата в Рио през 2016 г. Мирела Демирева, певицата с кадифен глас Мария Илиева и много други.

Тази година GRAZIA провокира номинираните дами да разкажат за своите малки бягства от динамичния градски живот, за предпочитаните от тях градски местенца и  за любимите им „извори“ на вдъхновение или провокация в града.  Видео визитките, в които дамите споделят своите идеи за градската среда, са достъпни на http://www.graziaonline.bg/woty/.

Прочетете още