НОМИНИРАНИТЕ СТАВАТ ЯСНИ ТАЗИ ВЕЧЕР!

НОМИНИРАНИТЕ СТАВАТ ЯСНИ ТАЗИ ВЕЧЕР!
17 Март 2019

На 16-ти април, вторник, в полунощ изтече срокът, в който слушателите можеха да  подкрепят своите любими песни и изпълнители в първия етап от гласуването за 17-тите Годишни музикални награди на БГ радио!

Кои са петте заглавия на песни и изпълнители, които са получили най-много гласове във всяка от деветте категории ще бъдат обявени тази вечер, 17-и април, на церемония в столичен клуб, а слушателите ще могат да ги научат от ефира на БГ Радио, както и официалните профили на медиата във фейсбук  и инстаграм профила на БГ Радио - bgradio_official. Номинираните бяха определени от над 18 хиляди вота на слушатели на БГ Радио.

Вторият етап от гласуването, в който слушателите ще определят и победителите, стартира в 0 ч. на 18 април.

БГ Радио стартира първитя етап от най-дългоочакваното събитие на родната музикална сцена, а именно - церемонията по връчването на Годишните Музикални Награди на БГ Радио! Първият етап от гласуването, с което слушателите определят имената на петте номинирани във всяка от деветте категории, приключва на 16 април в полунощ, а именатана номинираните ще станат ясни тази вечер, 17 април.

На 17 март в 17 часа започна етапът, в който слушателите избират по пет любимци, които според тях, трябва да получат номинации в следните девет категории: БГ Дебют, БГ Песен, БГ Текст, БГ Изпълнител, БГ Изпълнителка, БГ Група, БГ Дует/Вокална група, БГ Албум и БГ Видеоклип за изминалата 2018-та година.

В специалната секция на БГ Радио в продължение на един месец слушателите имаха възможността да гласуват за всичките девет категории и да изберат по общо пет фаворита от всяка една. За поредна година тежката задача е изцяло в ръцете на публиката, чиито гласове ще определят кои изпълнители ще се състезават за наградите в тазгодишната церемония.


 

Прочетете още