Записванията за деветото издание на Национален Конкурс “Път Към Славата” 2021 започнаха!

Записванията за деветото издание на Национален Конкурс “Път Към Славата” 2021 започнаха!
7 Януари 2021

За девета поредна година конкурсът, организиран от АРТ Център “Кърнолски” под патронажа на г-жа Янка Такева – Председател на Синдиката на българските учители и с партньорството на Министерство на образованието и науката и съфинансиране от НФК, ще събере талантливи деца и младежи от цялата страна. На осмото издание на “Път Към Славата” през февруари 2020 година, конкурсът събра над 1800 вокалисти, танцьори, инструменталисти и фолклористи от над 45 населени места в България. 

Тази година конкурсът ще се проведе през месец март 2021г. в Дом на Културата “Средец”, Национално Музикално Училище “Любомир Пипков” и Руския културно-информационен център.

Освен стипендии от МОН за вокалистите от IV възрастова групи, много награди очакват участниците в Национален Конкурс “Път Към Славата” - освен Гран При и 1-во, 2-ро и 3-то място, за участниците сме подготвили Покани за участие в международни конкурси в Италия, Испания, Полша, България, Румъния, Литва, Македония, Сърбия, Щвейцария и други държави; награда на журито; награда на СБУ; награда на КНСБ; Запис и мастеринг в Студио и още много! 

 

Прочетете още