За седма поредна година Go Guide присъжда отличия за най-добрите барове и ресторанти

За седма поредна година Go Guide присъжда отличия за най-добрите барове и ресторанти
19 Януари 2022

Основен медиен партньор на Go Guide Food&Drink Awards са БГ Радио, които и тази година застават до Go Guide, за да си винаги добре информиран. Миналата година БГ Радио връчи наградата в категория най-добър клуб с жива музика.

Вече превърнали се в традиция за родната гастрономическа и клубна сцена, Go Guide Food&Drink Awards за седма поредна година ще отличат най-впечатляващите ресторанти, барове и клубове. Наши герои и този път са тези, които цяла година галиха небцето ни с невероятна експлозия от вкусове, които успяха да ни изумят с иновативни коктейли и неочаквани комбинации, заведенията, които ни доказаха, че храната и бар предложенията към нея са истинско изкуство. В цели 22 категории най-добрите от най-добрите ще премерят сили, а новината е, че тази година ще избираме между любимите ни локации от София, Пловдив и Черноморието. Морето влиза като ново попълнение с пълни сили в седмото поредно издание на наградите, а битката обещава да е епична. Go Guide Food&Drink Awards се осъществява с генералната подкрепа на Takeaway.com, като победителя избираш ти!

По традиция медията селектира номинираните, но победителите във всяка категория се решават с гласовете на читателите. Всеки вече може да даде своя вот за любимите си заведения и барове на awards.goguide.bg. Кампанията ще продължи от 18 януари до 18 февруари, а в края ѝ един от всички гласували ще спечели подаръчен ваучер за Fashion Days на стойност 1000 лв. Повече информация за всички номинирани заведения може да бъде открита на страниците на GoGuide, в сайта goguide.bg, както и на официалните профили в социалните мрежи Facebook и Instagram. Самите заведения са маркирани с характерен червен стикер с лого и знак за номинация. 

Церемонията по връчване на наградите ще се проведе в края на февруари при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки. По традиция това знаково събитие ще събере в една зала всички най-големи имена в бизнеса.

Прочетете още