Световноизвестният менталист Лиор Сушард идва в София за две представления

Световноизвестният менталист Лиор Сушард идва в София за две представления
17 Декември 2018

Най-добрият менталист в света идва в София за 2 незабравими предколедни представления: 19 и 20 декември 2018 г. Народен театър "Иван Вазов"!

Вярвате ли, че някой може да чете мислите ви? Смятан за един от най-добрите менталисти на нашето време, Лиор Сушард може.

Той е артист с уникални способности, един от най-силните телепати в света. При всяка своя демонстрация Лиор шокира хората със силата на ума си. Способен е не само да прочете мислите на друг човек, но и да го накара да мисли като него. Неговото изключително шоу грабва публиката заради феноменалната комбинация от магия, ловкост на ръката и добрата стара комедия.

Лиор надниква в най-скритите ви мисли и знае какво ще кажете преди още да го изречете. Впечатляващите представления му носят признание на менталист със свръхсили от световна класа, обичан от публиката, от холивудските знаменитости и от най-известните собственици на световни корпорации.

Лиор е бил 5 пъти гост във „Вечерното шоу на Джей Лено“, 2 пъти в „Късното шоу с Джеймс Кордън“ и веднъж в „1 на 1“ на Лари Кинг. През 2016 г. Лиор Сушард заедно със световния идол Барбра Стрейзанд изнася 10 специални шоу програми, всяка от тях с по 20 000 души публика.

Прочетете още