Светлана Близнакова и Johnny Gioeli с нов сингъл

Светлана Близнакова и Johnny Gioeli с нов сингъл
5 Май 2021

Само няколко дни след като група SEVI изненада феновете с нова песен “Dark Knight”, вокалистката Светлана Близнакова е готова и с втори сингъл от соловия си албум "Tomorrow”. Парчето е с провокативното заглавие “Jaded”, в дует с известния американски изпълнител Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell).

Песента вече е позната на публиката като акустичен трак от дебютната тава на фронт дамата на SEVI, а на 21-ви май в столичен клуб, феновете ще имат възможността да я чуят в нов – пълен аранжимент, подкрепена с видео и в пълнокръвна дуетна версия с красивия глас на Johnny Gioeli. Преди официалното представяне, Светлана Близнакова повдигна завесата и разкри, че двамата вокалисти са решили да заложат на социалното послание в клипа. Идеята е да напомнят, че не бива да се страхуваме да мечтаем, защото всеки един от нас би могъл да бъде промяната, която иска да види.

По време на премиерата на “Jaded” на 21.05.2021г. на сцената Светлана ще бъде в компанията на Мартин Профиров (P.I.F), Рали Велинов (SEVI), Александър Кирилов (SEVI) и Милена Генева (Вокализирай Това).

Повече за събитието може да намерите ТУК.

Прочетете още