Сутрешното шоу на БГ РАДИО празнува рожден ден от изолатора

Сутрешното шоу на БГ РАДИО празнува рожден ден от изолатора
18 Февруари 2021

Стартер - най-смешното сутрешно шоу в българския ефир навършва 19 години на 24 февруари. 19 години след началото, в дни на пандемия, Симо и Боги имат рожден ден!

По традиция Стартер празнува на нестандартни места и по нестандартен начин, както приляга на най-забавното сутрешно шоу в радио ефира. За рождените дни на предаването, Симо и Боги са посрещали гости на циркова арена, в телевизионно студио, бензиностанция, кафене, класна стая в музикално училище, музей, ресторант и на матраци по пижами. Тази година те ще се включат виртуално директно от изолатора - специално отделено за тях помещение в БГ Радио. Вече пълнолетни, Симо и Боги ще ни разкажат за любовта по време на пандемия и за връзките от разстояние. 

В момент, в които не можем да се прегърнем и трябва да спазваме дистанция, те обявяват час за свиждане на 24 февруари и ще направят виртуални срещи със своите скъпи гости. Сред тях ще са Мария Илиева, Любо Киров, Дони, Юлиян Вергов, Виктор Николаев, Милица Гладнишка, Георги Тошев и още много, много приятели на Стартер. Ще си поговорим за любовта по време на изолация и за връзките от разстояние.

Въпреки нетрадиционните обстоятелства, няма как да минем без традиционните „5 въпроса“, където гост ще бъде футболната легенда Христо Стоичков, който съвсем скоро също беше рожденик.

Празничния ефир ще бъде изпълнен с много настроение, изненади, смях и любопитни истории „зад стъклото“ на изолатора.

Всички фенове на Стартер, които искат да поздравят любимото си предаване за празника, може да изпратят гласово съобщение чрез новото приложение за мобилни устроства RadioPlay, опция "Запиши се". Най-ярките и забавни пожелания ще станат част от празничната програма на 24 февруари в ефира на БГ Радио.

Прочетете още