Superpower е новата песен на Рут и символичното суперначало за кариера ѝ в Warner Music

Superpower е новата песен на Рут и символичното суперначало за кариера ѝ в Warner Music
30 Септември 2022

Рут Колева е първият български артист, подписал с мейджър компания. Новият ѝ сингъл Superpower излиза днес във всички дигитални платформи.

От години българската музикална компания „Орфей Мюзик“ работи и полага усилия за привличане на вниманието на световната музикална индустрия към дарованията на родната ни сцена. Най-накрая това стана факт! Чрез невероятната си дарба, харизма и професионализъм Рут Колева прави първата крачка и проправя пътя на българския талант към световна реализация.

По повод международната премиера на Superpower Рут Колева сподели:

Чувството да подпишеш договор с мейджър лейбъл е наистина невероятно и е нещо, за което съм мечтала от много години, но на този етап от живота си чувствам, че това е важно не само за мен, а и защото може да отвори врати за много други млади изпълнители, които да последват примера. Всичко това се дължи на страхотната работа на нашия екип от „Орфей Мюзик“, които сбъднаха тази моя мечта и са неразделна част от всичко, което тепърва ще реализираме с Warner.

Песента е продуцирана от Декстър Рандал, работил с Кендрик Ламар, Мери Джей Блайдж, Fifth Harmony. Superpower напълно разгръща потенциала на Рут, подготвяйки почвата за това, което със сигурност ще бъде дълга и плодотворна кариера. Видеото на Superpower е на Георги Пеев, който режисира All The Guys и Wassup.

Прочетете още