Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени с летен подарък за Коледа

Стефан Вълдобрев  и Обичайните Заподозрени  с летен подарък за Коледа
30 Декември 2020

В празничните дни, музикантите пуснаха датите за своето Национално лятно турне с нови песни и нов албум. Турнето ще е основно през юли и август и ще обиколи осем града в България - Пловдив, Варна, София, Стара Загора, Бургас, Ямбол, Благоевград и Велико Търново.

"Обявяваме го точно сега, за да имаме нещо хубаво на хоризонта, за което да мечтаем и да очакваме заедно с публиката". От края на октомври групата прекрати всички концерти и участия, а Стефан - театралните спектакли и представянията на книгата си. Но надеждите на петимата са до лятото ситуацията вече да е различна и отново да имат възможност за срещи с многобройните си почитатели. Затова следващите месеци, Обичайните заподозрени ще посветят на репетиции и записи на новите си песни, като за първи път, всеки един от членовете ще се включи със свои композиции. Поезията отново ще е дело на Стефан Вълдобрев, но в този проект освен него, със собствени тракове ще участват Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов.

Билетите вече са в продажба и в празничния период от 21 декември до 15 януари са на промоционална цена с мотото: "Направи си летен подарък за Коледа".

Прочетете още