Избери номинираните за Годишните Музикални Награди на БГ Радио!

Избери номинираните за Годишните Музикални Награди на БГ Радио!
17 Април 2021

На 17-ти април 2021, точно в полунощ, БГ Радио стартира гласуването за Годишните Музикални Награди на БГ Радио! От тогава тече първият етап от надпреварата – етапът, в който слушателите избират по пет любимци, които според тях, трябва да получат номинации в следните десет категории:

БГ Дебют
БГ Песен 
БГ Текст 
БГ Изпълнител 
БГ Изпълнителка 
БГ Група
БГ Дует/Вокална група 
БГ Албум 
БГ Видеоклип
БГ Комбинация

Тази година екипът на БГ Радио добавя една изцяло нова категория, която също ще се определя от слушателския вот и това е БГ Комбинация. В нея попадат всички съвместни музикални проекти на артисти, които не се самоопределят като дует, трио или група към момента и са представени през изминалата 2020 г. В тази категория слушателите гласуват за съответната „комбинация“, а не за конкретна песен.

Съвместните проекти между артисти от различни музикални жанрове или формации се налагат като световна тенденция от години и за това БГ Радио взе решение да представи тази нова категория в надпреварата за Годишните Музикални Наградите на БГ Радио!

БГ РАДИО – медията, която вече двайсет години традиционно подкрепя и популяризира родната поп и рок музика, е представила над 350 заглавия само в 2020 г.  Въпреки обстановката през изминалата годината, българските музиканти не са спирали да творят и да представят нова качествена българска музика.

Сега е моментът да подкрепите своите фаворити и да изберете по пет номинирани във всяка от десетте категории. Както винаги до сега, номинираните и победителите в 10-те категории на Годишните музикални награди на БГ Радио се избират изцяло и единствено чрез слушателки вот!

Може да гласувате и чрез безплатното приложение на БГ Радио за мобилни устройства - Radioplay.

Подкрепете своите любими български песни и изпълнители, и гласувайте за Годишните Музикални Награди на БГ Радио!

Прочетете още