Празнуваме 17 години Стартер на 27 февруари!

Празнуваме 17 години Стартер на 27 февруари!
12 Февруари 2019

Стартер - най-обичаната пълна двойка в ефира отбелязва своята 17-та годишнина!

Стартер - най-забавното сутрешно шоу в българския ефир става на 17 години и кани всички свои приятели на празнично отбелязване на годишнината на 27 февруари. В специалния изнесен ефир на предаването, Симеон и Богдана ще подновят своите брачни клетви и ще разкажат как са отгледали отрочето си СТАРТЕР – сутрешния блок на БГ Радио.

През дългите години на пълен брак в звездното семейство изглеждат „цветя и рози“, с малко бодли, но пък много красиви. Така ли е, ще научим от хората, които често прекарват време с двойката, а именно звездните гости, които са голяма част от живота на СТАРТЕР със Симеон и Богдана. Партито по случай 17-тата годишнина ще уважат Данчо и Мариана Караджови, Жоро Тошев, Лара, дует Ритон, Стефан Вълдобрев, Иван Лечев и Жени Александрова, Поли Генова, Нели Хаджийска от "Търси се"  и още много приятели на "семейната двойка". 

До сега празнични рождени дни Симо и Богдана са празнували в цирк, музей, телевизионно студио, дори на пижамено парти. Седемнайстото тържеството ще се случи в елитен столичен ресторант - ресторант "Щастливеца" , както подобава на празника на семейна двойка с дългогодишен брак.

Седемнайстата годишнина на звездната двойка дава възможност на почитателите на Стартер да се включат в нова игра, съвместно с ИКЕА. В нея всеки ден един късметлия  печели ваучер за пазаруване в магазина в София на стойност 30 лв. Клиентите на магазина могат да пазаруват и центровете за поръчка на Икеа в Пловдив, Варна и Бургас, както и онлайн на www.ikea.bg. Всяка сутрин до 1 март в официалната страница на Стартер във фейсбук задаваме въпрос и един от всички отговорили ще получи наградата и възможност да даде ново начало на своя дом с Икеа!

Годишнината на СТАРТЕР - ПЪЛЕН БРАК ще се състои в обредния ефир на БГ Радио, на 27-ми февруари от 7:00 часа. Очакваме ви!

Прочетете още