Спечели двойна покана за концертите на Андрю Лойд Уебър във Варна и София!

Спечели двойна покана за концертите на Андрю Лойд Уебър във  Варна и София!
13 Май 2019

На 14 и 15 май (вторник и сряда) в предаването Любими песни за любими хора Лора ще раздава по една двойна покана за концертно изпълнение на най-популярните музикални произведения на Андрю Лойд Уебър за Варна и София. Играта ще се проведе изцяло във фейсбук страницата на Любими песни за любими хора! Под дневния пост участниците ще трябва да напишат коментар, отговарящ на въпроса: „С кого искаш да отидеш заедно на концерта?“

На 14 май (вторник) раздаваме три двойни покани за концерта във Варна, а на 15 май (сряда) раздаваме три двойни покани за концерта в София. Трима от всички включили се ще бъде избрани след 17:30 часа, а имената на спечелилите ще бъдат обявени в ефир и във Facebook.

Ето и повече информация за концертите:

В близо два часа почитателите на най-значимия мюзикъл композитор на всички времена ще се докоснат до 30 от най-емблематичните песни от „Котките“, „Фантомът на операта“, „Евита“ и ,,Исус Христос Суперзвезда“.

Артисти от цяла Европа, ще пеят на българска сцена. Джон Патридж (Англия), Ингве Гасой Ромдал (Норвегия), Саша Кребс (Германия), Шарлоте Хайнке (Германия), Беатрикс Райтерер (Италия) и Люси Дяковска (България), Софийската и Плевенската филхармония, както и Националния филхармоничен хор, ще разкажат истории, от които целият свят настръхва.

Прочетете още