Влезте в света на виното - спечелете вход за Форума на българското вино DiVino.Taste

Влезте в света на виното - спечелете вход за  Форума на българското вино DiVino.Taste
15 Ноември 2018

През следващата седмица до 23 ноември БГ радио и DiVino.Taste 2018 ви дават възможност да спечелите вход за двама + бутилка вино за трите дни на изложението. Отговорете правилно на ежедневните ни въпроси във фейсбук страницата на С Лора без калории и всеки ден един от вас ще има възможността да спечели вход за тазгодишния форум на българското вино заедно с любим човек.

От 23 до 25 ноември тази есен зала 5 на Интер Експо Център София ще се превърне в най-голeмия дегустационен салон на България! Новото местоположение на Форума на българското вино DiVino,Taste дава и нови възможности и предимства за избите, които ще вземат участие в изложението  – по отношение на пространство, логистика и представяне.

DiVino.Taste е най-силният и многолюден форум на българското вино у нас, където среща си дават и най-малките, и най-големите в бранша, а също сомелиерите и търговците на вино, ресторантьорите и крайните клиенти –винолюбители и ценители.

Изданието през ноември 2018 отново ще събере над 70 български винопроизводители, така че посетителите ще имат на разположение избор от над 500 от най-добрите български вина за дегустация. Вината, които са ви впечатлили, ще се продават в специално изградения за събитието магазин Casavino.  

Предвидена е и силна програма от майсторски класове с дегустации на световни и български вина, интересни и полезни презентации и демонстрации от световни експерти и още редица изненади за професионалисти и ценители.

Запазете си дните от 23 до 25 ноември 2018 – това е най-доброто време да се заредите с вино!

 

Билетите за изложението вече са в продажба. Можете да закупите билети за шоуто предварително онлайн на по-добра цена във Vintageclub.bg.

За по-подробна информация за изложението следете taste.bg.

DiVino.Taste 2018 – заредете се с българско вино!

Прочетете още