Популярни мъже застават зад волана в „Авто Овация - Пролет 2019”

Популярни мъже застават зад волана в „Авто Овация - Пролет 2019”
15 Април 2019

Организатори на автомобилното състезание с национална кауза са „Национално Движение Овация за Отговорни Млади Шофьори” и тв водещата и продуцент Миглена Ангелова.

Шест млади и успели популярни мъже ще се включат в автомобилното състезание „Авто Овация - Пролет 2019”, което ще се проведе на 21 април от 12 ч. на паркинга до Национален стадион „Васил Левски”. Инициатор и организатор на събитието е тв водещата и журналист Миглена Ангелова и НПО „Национално Движение Овация за Отговорни Млади Шофьори”.

За втора поредна година талантливи българи с изразено чувство за гражданско самосъзнание застават зад инициативата „Отговорни млади шофьори” за повече безопасност по пътищата за нашите деца.

Водещи са Миглена Ангелова и Иво Танев. Зад волана ще видим: Артьом, Начо Паскал, Боби Ваклинов, Ивел Йорданов, Илиян Илиев и Стоян Вълков-Чоко.

Събитието се провежда под патронажа на Държавна Агенция „Безопасност на движението по пътищата”. Партньори на „Авто Овация - Пролет 2019” са: Столична община, Национална спортна база, Български червен кръст и БГ Радио.

Прочетете още