Поли Генова с двойна премиера!

Поли Генова с двойна премиера!
23 Ноември 2021

Новата песен на Поли Генова „Na Na“ с премиера едновременно по всички радиостанции в страната

Официалната премиера на парчето ще бъде този четвъртък точно в 10:30 ч.

Поли Генова, една от най-успешните и обичани родни изпълнителки роди днес второто си дете - Леа Ка̀трин Джоузеф Шардон! Екипът на БГ Радио желае на Поли незабравими моменти с Леа, а на нея много здраве и прекрасни моменти!

Поли ще представи и своя нов хит „Na Na“ на 25 ноември. Официалната премиера на парчето ще бъде точно в 10:30 ч. едновременно по всички големи родни радиостанции. С „Na Na“ изпълнителката изпраща една изключително успешна година както в професионален, така и в личен план.

Поради напредналата си бременност, видеоклипът към „Na Na“ е първият на Поли, в който тя не взема участие. Хореографията във видеото е представена от двама танцьори и е дело на професионалния хореограф Милен Данков. Този път Поли се доверява на креативността му не само за танците, но и за режисурата на видеоклипа, който е заснет във високотехнологичен офис на международна компания. Въпреки невъзможността си да вземе пряко участие в снимките, изпълнителката присъства по време на реализирането на целия проект и работи до последно по него. Сингълът ще бъде дистрибутиран дигитално от Warner Music чрез Орфей Мюзик. Ако искате да сте сред първите, които ще го чуят, можете да го запазите предварително тук: https://PoliGenova.tix.to/NaNa

2021 г. беше изключително успешна за Поли Генова. Изпълнителката подари на феновете си цели 3 страхотни концерта. След супер успеха на първия самостоятелен концерт #1 в Античния театър в Пловдив, тя продължи да изненадва публиката, като превърна събитието в мини турне. След първата дата Поли Генова добави още две за шоуто – в Созопол и София. В уникалния шоу спектакъл на Поли, специално участие като гост-изпълнители взеха нейните колеги и приятели Владимир Ампов-Графа, Косьо Цеков от ФСБ, израелецът Барак Битон, с който изпълнителката има дует в последния си албум „Твоя“, както и Любо Киров, с когото Поли представи първия си дует на сцената на Античния театър. През 2021 г. Поли се превърна и в „Изпълнителка на годината“, след като пусна хитовете „Last Night“, превърнала се в най-слушана песен в родния ефир, и сингълът ѝ „No more и се готви за още по-успешни проекти през следващата година.

Прочетете още