Поли Генова и Рафи - водещи на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2019

Поли Генова и Рафи - водещи на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2019
16 Май 2019

Остава по-малко от седмица до церемонията по връчване на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019 – най-ценните статуетки – мерна единица за успех и фен база на българската музикална сцена.

На 22 май град Пловдив посреща най-обичаните, най-заслужилите и най-продуктивните изпълнители и любимите водещи на БГ Радио за грандиозна церемония в зала Колодрум. Началният час на концерта е 20:00, а за първи път тази година Рафи няма да води сам – в ролята на домакин влиза и Поли Генова. Само месец след раждането на първото ѝ дете, Поли ще стъпи на сцената на Годишни Музикални Награди не само с изпълнение, но и като  водеща на церемонията, която се провежда в европейската столица на културата 2019 – Пловдив.

Рафи също ще представи най-новата си песен, а на сцената с дебютен сингъл ще се качат и първите артисти в новосъздадения от Рафи лейбъл Yan Brothers Entertainment – Трио Trinity.  

10-ата нова песен, чиято премиера ще се случи на сцената на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019, е новият сингъл на Ицо Хазарта. „Гладен“ е името на песента, която ще прозвучи за първи път в ефира на БГ Радио на 21 май в предаването “Любими песни за любими хора“. Хазарта се качва на сцената на най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България – церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио за първи път от 13 години.

На 22 май, освен дългоочакваните победители в деветте категории, за които все още се гласува на www.bgradio.bg, публиката ще види и 4Magic, Братя Аргирови, Графа, DARA, Jeremy?, Кирил Маричков, Криско, Любо Киров, Мария Илиева, Миро, Михаела Маринова, Михаела Филева, NDOE, Pavell & Venci Venc', Поли Генова, Рафи, РУШИ, СкандаУ, TITA и още много любими бг звезди.

Следете събитието във facebook за актуални новини.

Всички билети за церемонията се продадоха за по-малко от две седмици. Можете да станете част от емоциите на победителите и да видите и чуете бляскавите изпълнения от сцената на церемонията на 25 май от 22.15 ч. по Нова  ТВ и в ефира на БГ Радио.

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019 се реализират с подкрепата на VIVACOM, Дженерали Застраховане АД и Nescafѐ Dolce Gusto.

 

Прочетете още