По-малко от месец до турнето на СкандаУ!

По-малко от месец до турнето на СкандаУ!
21 Август 2019

Габрово е първия град, който ще посрещне СкандаУ на 7 септември в зала Орловец от 20:00 часа. От днес, 21 август,  до неделя е обявен СкандаУ Ticket Tour, в който билетите за всички градове от турнето ще се продават по 15 лева. Много игри вече стартираха с подарък билет за концерта, а феновете на групата, които си поръчат две тениски от SkandaU Shop ще получат и един безплатен билет. Най-големия подрък, чакан от всички, които бяха в Арена Армеец на 6 април, е излъчването на концерта им. Концертът ще може да се гледа в YouTube канала на групата, а събота 24 август в 12:00 и неделя 25 август в 20:00ч. по City TV.

Заедно с Тото и Лъчо на сцената ще се качат: Део, Лео, Играта и Моисей, Toshey и Кристиана Асенова, RDMK, Павел и Ицака, Чарли Танев, Атанас Колев, Зипо и Слаш, Пело Кръстев, Веси Бонева, Калоян Димитров – Балан.

Рок аранжиментите са създадени от Светлин Къслев и СкандаУ Лайв Бенд пак ще взривят Replay, Мафия, НО, Хайвера, Арабия, Кокайна, Без да пие, Чужди усмивки и Катран.

Ето и другите дати:
28 септември – Арена Шумен
5 октомври – Дворец на културата и спорта, гр. Варна
26 октомври – Монбат Арена, гр. Русе
2 ноември – Мултифункционална спортна зала, Колодрум, гр. Пловдив.

Напомняме, че лицата, които не са навършили 18 години, могат да присъстват само с пълнолетен придружител, попълнена и подписана от него декларация.

Декларацията може да изтеглите от сайта на СкандаУ и от Eventim.bg и да попълните предварително.

Прочетете още