No More Many More с премиера на „Помогни ми“ – песен-поезия за времето, в което живеем

No More Many More с премиера на „Помогни ми“ – песен-поезия за времето, в което живеем
3 Декември 2021

„Помогни ми“ се казва новият сингъл на No More Many More, който излиза днес, 3.12., с премиера на видеото в YouTube канала на No More Many More. „Помогни ми“ е първи сингъл от предстоящия да излезе трети албум на българската рок група, характерна с дълбочината и интуитивността на текстовете си, въздействащите мъжки двугласия и директните истини, които се сипят безпощадно с всяка дума и акорд от техните песни.  

Във видеото на „Помогни ми“, вдъхновено от несигурните и самотни времена на изолация и  настройване на хората един срещу друг, главни герои са емоциите. Десетки фенове на бандата изпращат свои лични снимки, които отразяват начина им на възприемане на заобикалящия свят. Въздействащите фотографии стават част от видеото на бандата по идея и изпълнение на Росица Николова – Chewbacca. Текстът на „Помогни ми“ е поредната рок поезия от Методи Кръстев, който реди думите като шамари – „ако в земята се заслушаш, ще чуеш песен вместо шум“. В песента като гост музикант се включва и Георги Георгиев от Phantom Ink с безпощадна бас партия.

No More Many More ще изпълни тази и още много любими техни песни на празничен лайв на Студентския празник в столичен клуб на 8 декември, сряда. Междувременно бандата усилено работи и почти е готова с третия си албум, който предстои да излезе през следващата година.

Прочетете още