Low Deep T и танцувална втора вечер на Франкофоли в София през юни

Low Deep T и танцувална втора вечер на Франкофоли в София през юни
20 Февруари 2020

Low Deep T се завръща в България за втората вечер на фестивала Франкофоли,  който ще има своето шесто изданиe в България на 19 и 20 юни. Останалите познати за публиката имена, които ще се качат на сцената същия ден, са  младия френски певец Mayel Jimenez,  поп звездата Eleni Foureira и хитовият изпълнител Faydee.

Световнопопулярните музиканти Мika и Rag’n’Bone Man ще открият Франкофоли със своите първи концерти в България на 19 юни, стана ясно през януари, подгрявани от групата Havana. За първи път тази година фестивалът ще се проведе в София, на открито в Парка на столичното летище с любезната подкрепа на Столична Община.   

Във втория фестивален ден на Франкофоли, организаторите са подготвили програма за танци и истинско денс шоу на открито с едни от най-популярните у нас звезди, които оглавяват родните и международни класации.

Обичаният от меломаните у нас Low Deep T се завръща в България с нескрито вълнение след няколко суперуспешни клубни участия на българска сцена през последните години.  Той е еднакво успешен като певец, автор на песни и продуцент. След излизането на супер хита  му Casablanca, неговият дълбок и завладяващ глас го прави един от най-разпознаваемите изпълнители в хаус музиката. Често го наричат кралят на афро-соул ритмите.

При едно от посещенията си в България през 2017, TJ, както го наричат приятелите му, посвети песен на София, в която дълбокия му, кадифен тембър, саксофона на французойката Laura Maspimby и женските беквокали на Веси Бонева, заявиха като един от големите летни хитове у нас.

Прочетете още