Лошото време налага първите два дни на Sofia Live Festival да бъдат преместени на закрито

Лошото време налага първите два дни на Sofia Live Festival да бъдат преместени на закрито
17 Юни 2021

С голямо съжаление трябва да обявим, че поради лошата метеорологична прогноза, очакваните силни валежи и гръмотевични бури, се наложи да вземем трудното решение да преместим първите два дни - 18-ти и 19-ти юни на фестивала Sofia Live Festival на закрито.

Добрата новина е, че въпреки взетото в последния момент решение, разполагаме с най-доброто място за жива музика в София, което позволява фестивалът да се проведе без промяна в програмата, но със силно ограничаване на капацитета за двата дни. В тази връзка тридневният фестивален билет се спира от продажба, а за първите два дни 18-ти и 19-ти юни остават много ограничено количество в мрежата на Eventim.

Обещаваща е прогнозата за неделя 20-ти юни, затова hug or handshake, Керана и космонавтите, Phuture Shock и Hayes&Y ще слушане на Колодрума. Билетите за този ден продължават да са налични на предварителна продажба на цена от 20лв., а на място ще са 25лв. Влизането на територията на Колодрума ще бъде еднократно за деня.

Всички закупени билети ще важат без презаверка. Вратите в трите дни и на двете локации ще отворят в 16.30ч., а началото на концертите ще бъде в 18ч.

Афтърпартито и 3-те вечери остава при нашите приятели от бар Петък, където програмата ще е също толкова цветна и ще продължим до зори с Abysmatic Live, Xonic DJ Set, RawLand & Doc1 DJ Set, Dead Man's Hat Live и Jijo DJ Set. Партито е 18+.

Прочетете още