Концертите „Symphony Way” на Васил Петров продължават и през август

Концертите „Symphony Way” на Васил Петров продължават и през август
31 Юли 2020

Турнето „Symphony Way“ на изключителният Васил Петров е в пълен възход. Първите спирки на турнето през юли бяха на големите сцени в Пловдив и Бургас. Концертите преминаха с голям успех. Публиката без изключение прие с отворени сърца въздействащата концертна програма „Symphony Way”. Васил Петров  поведе зрителите по „пътя на симфонията” и им подари незабравима вечер с музиката на Бийтълс, Чарли Чаплин, Жобим, хитовете на Франк Синатра, Мишел Легран, Франки Вали, Чайковски, Вивалди и други. Талантливият певец пя за своите почитатели и завладя публиката. Изправени на крака и с нестихващи аплаузи, многобройната публиката връщаше няколко пъти на бис Васил Петров.

„Щастлив съм от големия успех, който постигнахме на концертите SymphoNY Way през юли.  С огромна благодарност за изключителния прием на всички хора, които ги посетиха, а сега очаквам с нетърпения срещата ни във Варна. На 7 Август в голямата зала на Фестивалният конгресен център ще ви изненадам с много нови неща.“ - сподели Васил Петров

Всички концерти ще се проведат при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход на Министерство на здравеопазването.

Прочетете още