Концерт - спектакъла „Любимите песни” ще се проведе във Варна

Концерт - спектакъла „Любимите песни” ще се проведе във Варна
5 Октомври 2018

За първи път от много години насам част от най-обичаните български изпълнители ще пеят на една сцена във Варна. Концерт-спектакълът е на 30 ноември и в програмата му са включени любими български естрадни и популярни песни.

Някои от изпълнителите не са излизали на живо пред почитателите си във Варна от години - като ТОНИКА СВ, които ще се представят заедно с Ваня Костова, група ТРИК с емблематичното участие на Етиен Леви, „Момчето, което говори с морето” Панайот Панайотов, Нели Рангелова, която отбелязва 40 години на сцена с грандиозен концерт в София.

Останалите изпълнители са Веселин Маринов, Силвия Кацарова, Трамвай №5, Кристина Димитрова и Орлин Горанов, Маргарита Хранова.

Специално аранжирана хореография ще допълни представлението по време на всички изпълнения. Над 30 танцьори от танцова школа „Електра” ще се постараят концертът да се превърне в спектакъл.

Водещ на над 3-часовата програма ще бъде друг любимец на публиката – Георги Мамалев. Освен със скечове и весели истории, той също се готви да изпее няколко от емблематичните хитове на НЛО.

Прочетете още