SEVI празнуват 13 години с концерт и нова книга

SEVI празнуват 13 години с концерт и нова книга
11 Януари 2023

Рок машините от SEVI започват годината с концерт в столичен клуб в последната събота на януари, по повод 13-тия си рожден ден.

След като през 2022 г. станаха част от артистите на финландската букинг агенция Stahl Entertainment, музикантите се включиха в европейското турне на Hardline и Johnny Gioeli в Швейцария и участваха като специални гости на част от турнето на Geoff Tate от Queensryche в Германия.

Създадена през 2010 г., бандата успя бързо да натрупа популярност и да си спечели стабилна фен база. SEVI имат три студийни албума и повече от 13 видео-сингъла. Подгрявали са световно известни групи като Europe, Evanescence, Black Stone Cherry, Tom Keifer, EPICA и са били част от програмата на най-големите фестивали в България. С нестихваща енергия музикантите работят по четвъртия албум на SEVI, който ще представят още тази година.

Сред изненадите за отбелязването на 13-тия рожден ден на групата е премиерата на дългоочакваната втора част на книгата „Цената да бъдеш себе си“. Тя излиза близо 7 години след първата част от откритите дневници на SEVI, с подзаглавие „Силата“.

Това е книга за всички хора, които биха искали да избутат напред собствените си граници и да се осмелят да бъдат себе си, в свят, в който шаблоните ни преследват от всеки ъгъл. Книга за силата да бъдеш себе си, дори когато най-малко виждаш светлината, за непреодолимото желание да се отдадеш изцяло на изкуството, просто заради самото него! “, споделя групата преди представянето на „Цената да бъдеш себе си “- част II.

Събитието ще се проведе на 28-ми януари 2023 г. на сцената на столичен клуб. Билетите вече са в продажба на касите на Eventim.

Прочетете още