Група JEREMY? и Мr.K са артистите от българска страна на най-мащабния EXIT досега

Група JEREMY? и Мr.K са артистите от българска страна на най-мащабния EXIT досега
16 Юни 2019

JEREMY? ще забият на Fusion Stage за втори път на 7-ми юли

JEREMY? получиха покана да излязат отново на Fusion Stage на невероятно разнообразния и по-експлозивен от всякога EXIT Festival, Нови Сад, Сърбия. Това не е първият път, в който ще стъпят на тази сцена. EXIT избират JEREMY? oще през 2016-та “Fusion” сцената е част от фестивалното им турне, което тогава включва и 3 концерта с QUEEN + Adam Lambert в Полша, Румъния и България. Тази година JEREMY? ще свирят точно преди големият хедлайнър, невероятната Tarja Turunen, позната на феновете на Nightwish.

Група JEREMY? са неслучаен избор и през 2019-та. След изключително успешни поредни години, два издадени албума, няколко награди през 2018 и 2019, няколко Европейски турнета, участието им на фестивали като Camden Rocks, Rock for People, The Great Escape, Radio Park Fest ги утвърждава като една от най-бързо развиващите се инди групи не само от България, но и от региона. С всеки следващ сингъл групата покорява върховете на класациите и се радва на все по-широка популярност на родна почва, а и в Европа.

EXIT билети могат да бъдат намерени на exitfest.org и bilet.bg, а за тези, които желаят да ги съберат с настаняване и местен трансфер, има и пакети предоставени от PartyTravel.bg. Стандартното настаняване е фестивалният лагер, разположен на градския плаж, а хотели могат да се резервират чрез официалната туристическа агенция на EXIT на exittrip.org и PartyTravel BG.

EXIT Festival ще се проведе на 4-7 юли 2019 Петроварадинска крепост в Нови Сад, Сърбия обявените имена до този момент са The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Paul Kalkbrenner, Dimitri Vegas & Like Mike, Phil Anselmo & The Illegals, Sofi Tukker, Jeff Mills, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Maceo Plex, Boris Brejcha, Dax J, Peggy Gou, Monika Kruse, Tarja, The Selecter, Peter and the Test Tube Babies, Adriatique, Johannes Brecht, Satori и още много очават да бъдат обявени.

JEREMY?, Fusion Stage, EXIT, 2016.

Facebook: https://www.facebook.com/jeremyband/ @jeremyband

Instagram: https://www.instagram.com/jeremyband/ @jeremyband

Youtube: https://www.youtube.com/c/JEREMYband @jeremyband

Spotify: http://tiny.cc/7mm57y

 

Mr.K е добре познат на българския радио слушател с едно от най-емблематичните предавания за електронна музика по Радио NOVA "Impressive Sounds", което съвсем скоро ще отбележи впечатляващите 600 седмици, което е повече от 11 години в ефира!

Той е на електронната сцена от 25 години. Пускал е рамо до рамо с DJ Tarkan, Oscar De Rivera, Eric Entrena, David Vio, Cassimm и много други в някои от най-популярните клубове в България. Това лято можете да го чуете на живо в Hacienda Beach през летния сезон.
Страхотните му миксове ви очакват в ефира на Радио NOVA, всеки вторник от 18:00 часа!

Mr.K ще пуска в първия ден (4 юли) на AS FM сцената на фестивала.

https://www.facebook.com/Mr.K.InTheMix

http://www.mixcloud.com/krassimirbanchev

https://hearthis.at/mrk

Фестивалът EXIT се провежда за първи път в Нови Сад, Сърбия през 2000 година, като студентски протест срещу комунистическия режим в страната и с идеята да докаже, че „музиката е универсален език, който може да свързва и събира хората, за да направят света по-добро място“. От тогава EXIT се е превърнал в един от най-големите, популярни, чакани и обичани (и от българската публика) музикални фестивали. Тази година ще се проведе от 4 до 7 юли и ще бъде по-шарен и експлозивен от всякога. На едно място ще видим любими световни звезди – идоли на различни поколения. Сред
тях са: легендите The Cure, атрактивната млада рок банда – Greta Van Fleet, един от най-уважаваните рапъри в света – Skepta, младата хип-хоп звезда IAMDDB, самия Carl Cox, DJ Snake, Tom Walker, Amelie Lens, също GriZ и MATTN, Desiigner, Sofi Tukker и много други. Предстои да бъдат обявени имената на още участници в този музикален празник. И какво по-хубаво от това, че артисти от българска страна ще бъдат част от най-мащабния EXIT досега!

Прочетете още