БГ Радио ви подарява незабравими моменти с любимите ви изпълнители!

БГ Радио ви подарява незабравими моменти с любимите ви изпълнители!
7 Ноември 2018

През следващите две седмици БГ Радио ви  дава възможност да спечелите двойни покани за някои от знаковите музикални събития през ноември! Следете официалната фейсбук страница на Любими песни за любими хора, където ще може да се включвате в игрите, които ще ви дадат възможност да станете част от концертите на Маргарита Хранова, Мария Илиева, Рафи, Йорданка Христова и Графа! 

Ето и повече информация за концертите:

На 11 ноември в Зала 1 на НДК Васко Василев ще се качи на сцената, на която ще има изпълнители от седем националности. Сред гост-изпълнителите ще са солистите на „Ковънт гардън”. Световноизвестният цигулар стартира националното си турне в началото на ноември.

На 13 ноември в Зала 1 на НДК Маргарита Хранова ще се качи на сцената, на която ще чуете най-големите хитове като „Устрем“, „Оставаме“, „Далечна песен“, „Копнеж“, „Се ла ви“ и други. Специално за концерта излиза двоен албум. Концертът ще бъде изцяло на живо с бенд и вокална група, със специалното участие на Софи Маринова, Славин Славчев и Боби Турбото.

На 15 ноември (четвъртък) в столичен клуб Мария Илиева ще се завърне на сцената. Певицата обяви, че в началото на декември ще събере най-големите си хитове в нов албум – „Всичко - най-доброто от Мария Илиева“.

На 17 ноември (събота) в столичен клуб Рафи е с изцяло нов проект, нови песни и разбира се гарантирано безкрайно забавление.  Вратите отварят в 21:00, а началото ще е точно в 23:00!

На 19 ноември в Зала 1 на НДК Йорданка Христова ще се качи на сцената за своята последна самостоятелна изява. Концертът „55 години – Срещи, раздели, полети, ежедневие, разкаяние, страст и много, много любов!“ започва от 19:30 часа.

На 27-28 ноември в Зала 1 на НДК Владимир Ампов- Графа ще зарадва своите фенове с два поредни различни и впечатляващи концерти с много нова музика и вълшебна енергия. Не пропускайте концерта с участието на музикантите: Борислав Бояджиев – DJ Borche, Мирослав Иванов, Васето Крумов, Александър Обретенов, Краси Тодоров, Венци Трифонов и LaTiDa.

Прочетете още