3 модерни български филма, които да гледаш на автокино под звездите

3 модерни български филма, които да гледаш на автокино под звездите
2 Юни 2020

Автокиното е американска традиция, която Go Guide сега пренася в България. Филмите под звездите стартират в 21:00, а мястото е откритият паркинг на върха на Сердика център (паркинг ниво 3). Бъди сигурен, че ще дойдеш навреме, за да се паркираш по-близо до екрана. Местата са ограничени и автомобилите ще бъдат подредени според реда на пристигане. Освен това, ако пристигнеш по-рано, ще можеш да хапнеш в мола, да заредиш с пуканки и да се настаниш удобно, а преди самата прожекция те очакват срещи с главно действащи лица за всеки от филмите. Билети може да намерите в сайта на Eventim.

4. ЮНИ, ЧЕТВЪРТЪК, 21 ч. - „ЕКШЪН“
Една история за каубои, индианци, извънземни, всевъзможни видове гангстери, японци, еврейски филмови продуценти, африканци, руснаци, българи, родни и чуждестранни красавици, както и ниджи и каратисти. Този пъстър актьорски състав е умело преплетен в една сатира на шоубизнеса, изпълнена с престрелки, неочаквани обрати, експлозии, както и истории за любов, пари, коли и още нещо. Внимание: филмът не съдържа творчески търсения и тъга.

5. ЮНИ, ПЕТЪК, 21 ч. - „ЗАВРЪЩАНЕ“
Четирима приятели се събират в Пловдив по случай 20-годишнината от завършването си. Там разбират, че единственият от тях, който е останал в града, има проблем - негов братовчед иска да вземе старата къща на семейството му, за да построи хотелски комплекс. Освен че е паметник на културата, и четиримата имат незабрави спомени от детството и тиинейджърските си години там. Те решават да използват това, в което са добри и да помогнат на приятеля си да запази къщата, а те - спомените и младостта си.

6. ЮНИ, СЪБОТА, 21 ч. - „ДИВИ И ЩАСТЛИВИ“
Филм за смелата жена със свободен дух, която сама определя своята съдба. Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев) са две обикновени жени с обикновени професии и пречупени мечти. Нелепа ситуация ги принуждава да се справят със собствените си страхове, като се втурнат презглава в лудо приключение и борба с предизвикателствата на живота. Бягайки от закона, двете успяват да преоткрият себе си и да повярват във възможностите си.

Актуална информация за прожекциите следете в събитието във Facebook.

Прочетете още