10 от най-добрите алтернативни български банди се събират за REBEL REBEL Vol. 2

10 от най-добрите алтернативни български банди се събират за REBEL REBEL Vol. 2
15 Август 2022

На 10 и 11 септември десет от най-добрите актуални алтернативни български банди, обединени от Projector Plus и стремежа към свобода и бунт, се събират на една сцена за REBEL REBEL Vol. 2 в Aрена София (Столичен Колодрум Сердика). Билетите за събитието вече се продават в мрежата на bilet.bg

Групите, които запалват пламъка на REBEL REBEL тази година са приятелите и свободните музиканти от: ALIBloodrushCut OffDer HundsExpectationsHellion StoneLek City CaseMe And My DevilSaint Electrics и Soundprophet. Вторoто издание на REBEL REBEL идва с енергията на Projector Plus и деликатната смелост да бъдеш бунтар, но – елегантен, без поза и гръмогласност. Десет български групи, които горят заедно с чистия дух на музиката, ще се качат на една сцена за две софийски вечери в София, за да празнуват приятелството, широкия кръгозор, смисъла да правиш това, което ти харесва без очаквания, винаги свободен.

Как премина първото издание на алтернативното събитие на 2021 REBEL REBEL припомняме тук.

Ето и артистите за REBEL REBEL Vol. 2:

REBEL REBEL е на 10 и 11 септември (събота и неделя) в Арена София (Столичен Колодрум Сердика), а билетите вече се продават в мрежата на Bilet.bg. Хлапета до 13 години влизат без вход, но с декларация.

Прочетете още