Празнувай със специална селекция от 6 вина Villa Yambol!

Всеки делничен ден до 11 май БГ Радио и Вила Ямбол ти дават възможност да спечелиш селекция от 6 вина Villa Yambol като перфектно допълнение към твоята вечеря или семейния празник – Шардоне, Мускат, Розе от Каберне Совиньон, Мерло, Мавруд и Каберне Совиньон.

Всяка вечер в Любими песни за любими хора всеки слушател над 18 годишна възраст, който се е регистрирал в сайта на БГ Радио или се е обади, за да поздрави хората, с които би искал да сподели чаша вино Villa Yambol, ще участва в томбола в края на предаването.

С над 90-годишната си история изба Вила Ямбол е един от основните представители на традиционното българско винопроизводство по света. Миналата година Вила Ямбол донесе единствения двоен златен медал от Concours Mondial Dе Bruxelles, известен като Световното по вино, със своето Villa Yambol Каберне Совиньон Резерва 2014.

Наслади се на приятни мигове с любимата ти музика, в компанията на най-близките ти хора около масата на домашната вечеря или семейния празникс с чаша вино Villa Yambol!

Ето ги и имената на регистрираните участници, спечелили селекция от 6 вина Villa Yambol до момента:

Диан Генов от София
Пенчо Ненов от Бургас
Мария Иванова от София
Оля Цочева от София
Ели Петрова от София
Кремена Стоянова от Варна
Ваня Маринова от Варна
Ивелин Димитров от село Драганово
Катя Каева от Пловдив
Иван Цочев от Троян
Расанка Стоянова от Средец
Петя Симеонова от София
Тотьо Тотев от село Красен
Иван Петров от София
Гълъбина Лилова от София
Антоан Димитров от София

Играта не е активна!